05 marraskuuta 2014

Super hero beanies for kids


I don't have children, so I made these Super hero beanies for my cousins' children. These are made for Finnish winters which tend to be quite chilly. I used regular pattern for these beanies but made them a bit longer, so they would get that popular "slouchy" feeling. Inside is warm and soft fleece which I sewed around a bit smaller than outer side. Outside fabric is regular cotton jersey. This way I can add heat adhesive pictures on them. You can't put them on fleece and probably can't iron them on fabric either (this I must test some time)... I have this heat press tool that I use in my other business things.

Supersankareille pipoja...
Minulla ei itselläni ole toistaiseksi lapsia, mutta onneksi serkuillani on! Päätin siis tehdä heidän lapsilleen vähän talveksi pipoja...


Mallina olen käyttänyt ihan tavallista pipoa, ja tehnyt siitä vähän pidemmän version niin, että päälaelle jää "suippo". Tätä mallia kutsutaan myös ruttupipoksi. Sisusta on fleece-kangasta, ja olen tehnyt sen hieman pienemmäksi kuin ulkopuolen. Ulkopuoleinen kangas on oltava sellaista, että siihen saa lämpöprässättyä kuvan. Fleeceen ei voi prässätä kuvia jotenka ulkopuolen kankaaksi on valittu sileä puuvillatrikoo. Kuvaa ei todennäköisesti saa myöskään silittämällä kestämään kiinni (toki tämä täytyy jossain vaiheessa testata)... itselläni on käytössä teollisuuskäyttöön tarkoitettu lämpöprässi, jota käytän muissa töissäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti