15 joulukuuta 2015

Pipoputiikki tekeillä

Olen aloittanut uuden pipopuodin, Uniikkipipot. Kuten nimikin jo kertoo, kyse on uniikeista, eli ainutkertaisista pipoista. Valmistan ja suunnittelen itse kangaskuosit prässäämällä niihin kuvat, joita sitten saa valita lisäominaisuuksina pipoon. Kahta samanlaista pipoa on hyvin vaikea valmistaa, koska kaikki kuosissa olevat kuvat asetellaan käsin. Tarkoitus on siirtää osa T-Mafia-verkkokaupan pipovalikoimasta tänne, koska asiakkaalla on sitten vapaammat kädet valita mitä haluavat.

Tässä linkki sivustolle, jossa niitä pipoja on jo muutama.Muutamia esimerkkejä olen jo ehtinyt valmistamaan, ja osa on myyty.

Koska itsellänikin on australiankarjakoira, halusin tehdä muillekin karjis-ihmisille aiheeseen liittyvää tuotetta. Äkkiseltään katsottunahan tässä voisi lukea AC/DC, siis se rock-yhtye. Tämä "sähköisyys" kyllä kuvastaa hieman koirarotuakin, suht aktiivinen kun sattuu olemaan. Tässä versiossa on sitten kaikki kuvat heijastinkalvoa, jotta karjis-ihminen näkyisi lenkkeilessäkin...

Olen tehnyt Nuutille aiemmin jo parikin pipoa, ja poika tykkäsi niin kovasti niistä, että äiti sitten pyysi minua tekemään uuden pipon pojalle. Tämä tulee siis joululahjaksi pienelle pojalle. Taasen on tassuja, ja edessä oleva suuri tassu on heijastinkalvoa, sekä kaikki alalaidassa olevat tassut ovat heijastinta. Päälaen tassut ovat valkoisia. Pipon väriksi valitsin pirteän azure sinisen. Koska poika on vilkas, ajattelin, että kun hänet haetaan päiväkodista tmv, niin löytyy, tai erottuu, sitten sieltä pihalta pelkän pipon perusteella.

Tämän pipon tein itselleni käyttöön... siinä on fleece-vuori. Edessä on suurehko tähdenmuotoinen heijastinkuva vaaleanpunaisten tähtikuvioiden lisäksi. Takana sitten myös tähden muotoisia heijastimia.

Tässä vielä yksi pipo fleece-vuorella. Kaikki kuvat ovat heijastavaa kalvoa.

2 kommenttia:

 1. Kiva blogi sinulla! Mukava kun tulit Pihakuiskaajan puutarhan lukijaksi. Käyn tykkäämässä facebook-sivustoasi. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos :)
   Minulla on toinen blogi, joka on enemmän aiheeseen sopiva osoitteessa: http://blogit.minnala.net eli pääjäässä.com
   Käyhän sieltäkin kurkkaamassa ehkä hieman puutarha-aiheeseen sopivampaa luettavaa :D

   Poista